pühapäev, 5. juuli 2015

Kaisa tähtis päev

Ja ongi aasta möödas sellest palavast laulupeopäevast kui pisike Kaisa suure rutuga meie perre tuli.

Aastane Kaisa on tubli ja toimekas laps. Paar päeva enne sünnipäeva on esimene iseseisev sammgi juba tehtud, kaugel siis see aeg enam kui koos õega aias ringi lipata saab.


Väikese Kaisa sünnipäevapidu oli väga uhke - kõik tänu ristiema Jonnele, kes haldjast ristiemale kohaselt võlukepi viibutusega meie grillimajakese külluslikult kaunistatud ballisaaliks ja peolaua uhkeks banketiks muutis. Oi, millised värvid ja lõhnad ja maitsed! Panen meelega hunniku toidupilte, et näidata, millist aega ja vaeva ristitütre sünnipäevapeo õnnestumise puhul nähti.

Ka väike Kaisa sai esimest korda elus torti maitsta. Tegelikult tegid ema ja ristiema Kaisale lausa oma isikliku tordi, mis koosnes arbuusist, maasikatest ja vahukoorest. Maitses hästi. Isegi seda ei olnud mahti oodata kuni lusikas pihku pistetakse.


Palju õnne väike Kaisa!  Küll on ikka tore, et Sa just meid oma vanemateks valisid!


6 kommentaari:

  1. Palju õnne väike Kaisa ja palju õnne kogu perele :) Tõesti uhke pidu on teil olnud aga eks asi ole seda ka väärt, ikkagi esimene eluaasta sel imelikul ja ilusal maakeral :D

    VastaKustuta
  2. Päikeselisi samme Kaisale ja rõõmu kogu perele!

    VastaKustuta
  3. Suurt õnne väiksele Kaisale ja ta perele! Ja haldjast ristiema on õnn missugune. ;)

    VastaKustuta
  4. Palju õnne pisike Kaisa-tirtsuke! Headele vanematele, kelle selline särav piiga endale vanemateks valis, samuti palju-palju õnne ja pikka meelt! :)

    VastaKustuta
  5. Oi kui uhke pidu! Palju õnne väikesele Kaisale ja tema perele ka!

    VastaKustuta
  6. Palju, palju õnne! Pidu oli tõesti vägev ja uhke. Aga see viimane pilt tuletas meelde, kuidas meie Keit 1-aastaseks saades oma sünnipäevalaua otsas kõrge tooliga istudes end hirmus tähtsalt tundis ja torti mõnuga sööma hakkas, kusjuures tal polnud isegi käsi abiks vaja, sõi nagu kutsu ja mida rohkem teised naersid, seda rohkem edvistas. Lõvi ju. ;)

    VastaKustuta