teisipäev, 5. juuni 2012

Esimene tähtpäev

Täna sai Linda 1-kuuseks. Varem mõõtsime aega pigem nädalates, kuna nüüd võib Linda tegemistest rääkida juba kuude lõikes, on vast tegemist peaaegu et sünnipäevaga. Eks algul ole kõik asjad väiksemad ja sagedamini - söögikorrad, uinakud ja ka sünnipäevad.

Sünnipäev Lindal kõige paremini ei möödunud, oli jälle selline päev, kus üle 10 minuti korraga ei magatud aga see-eest korralikult nuteti. Kuigi ema arvuti ja televiisori abi lapsehoidmisel sugugi ei poolda, oli olukord nii temaatiline, et Linda sai mitu korda järjest lohutuseks seda lugu kuulata:


Aga juhtus ka huvitavamaid asju. Nimelt käisid Lindal ka esimesed sünnipäevakülalised. Lõuna paiku kõlas koputus ja ukse taga seisid kaks kena ja rõõmsat naisterahvast.

- Mida nüüd müüa tahetakse? - jõudis ema oma täiskasvanu rikutud mõtlemisega endalt küsida. Ei tahetudki tolmuimejat näidata ega veefiltrit pakkuda, hoopis Naiskodukaitse kohalik esindus tõi "kindral" Lindale sünnipäeva puhul lilli ja punased isekootud papud, kutsudes Lindat oma ridadesse. Esialgu küll koos emaga. Ausõna!

Kui värbamist nii noorelt alustatakse, pole Eesti naiskodukaitsel järelkasvu pärast küll tarvis muretseda. Samas, kui piirile panna punaste papudega röökiv Linda, ehmataks vast vaenlase ära küll. Külaskäik oli tore ja humoorikas üllatus.

Õhtul käis külas ka naabritädi Krista, kes tõi Lindale isetehtud Kihnu rätiku, küll see oli ilus. Suurest rahulolust tuli lõpuks ka kauaoodetud uni...


7 kommentaari:

  1. Palju 6nne Lindale! Aga sulle Triin soovin jaksu ja MEELERAHU tytrekese kasvatamisel!

    VastaKustuta
  2. Kuidas nüüd öeldaksegi... "et anti tütar, küll antakse meelerahu ja jõudu kasvatamiseks ka!" :) Igatahes imestan viimasel ajal isegi kui kannatlikuks võib üks kannatamatu inimene muutuda.

    VastaKustuta
  3. nii väike ei oska veel õieti kannatust proovile panna. aga küll see oskus kasvab koos lapsega.

    (mu jaoks kõige enam kannatust nõudev protseduur on siiani olnud tooli peal keerutava tegelase pudrumulgule pihta saamine nii et kõik riided ja köök kokku ei saaks. mõne aja pärast pole see kindlasti enam mainimisväärt võrreldes sellega mida ta selleks ajaks suudab korda saata.)

    VastaKustuta
  4. Aga see ju ongi kõige parem, et alati saab hullemaks minna :) Meil käis näiteks eile üks teatud 7-aastane vahva ja aktiivne tegelane külas, kelle kõrval Linda tundus päris rahulik ja vaikne inglike ;)

    VastaKustuta
  5. äärmustega ei ole mõtet võrrelda. tead sa mõnda aktiivsemat kui see seitsmeaastane tegelane?

    VastaKustuta
  6. ma leidsin internetist illustreeriva pildi ka:
    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/598605_10150894599042005_714118448_n.jpg

    VastaKustuta