neljapäev, 25. august 2016

Peep ja Peevo

Viimasel ajal käivad meil väga tihti külas kaks tegelast - Peep ja Peevo. Kahjuks ei tea aga keegi kuidas nad välja näevad. See tähendab, et keegi peale Linda. Sellised salapärased nähtamatud sõbrad, kellega mängitakse ja enne magamajäämist juttu räägitakse. Ema uurimise peale on selgunud ainult nii palju, et Peep ja Peevo on vend ja õde, kes tulevad meile kusagilt kaugelt autoga. Peevo juhib, sest Peep kardab veel autojuhtimist ja ei oska hästi. Elavad nad küll kõrvuti aga Peep elab oranžis majas koos isaga ja Peevo kollases majas koos emaga. Tülis nad ei ole aga lihtsalt elavad eraldi majades.

Siiani mõtlesin, et Peep ja Peevo käivad koos Lindaga lasteaias ka. Aga tuleb välja et vist mitte. Sest täna hommikul teatas Kaisa, et Peevo sosistab talle kõrva sisse, et küll oli hea toit hommikusöögiks.

Või siis on Peevo rohkem Kaisa sõber ja Peep Linda oma? Sest kui ma nüüd järele mõtlen, siis hakkas Peep meil tükk aega varem käima kui Peevo. Äkki Peep võttis oma väikeõe selleks kaasa, et Kaisal ka kellegagi mängida oleks? Väga kena temast sel juhul!


7 kommentaari:

  1. :)...et siis tulevastel vendadel nimed olemas :)

    VastaKustuta
  2. Nendel lastel, kellel on väljamõeldud kaaslane, on eriline võime ennustada, tunnetada teiste inimeste käitumist ja ...vastavalt vajadusele või võimalusele enda huvides ära kasutada. Tulevased poliitikud;)

    VastaKustuta
  3. P.S. mõistan Peebu tundeid :) autojuhtimise küsimuses

    VastaKustuta
  4. Lastel on alati suurte inimeste jaoks mittenähtavad sõbrad

    VastaKustuta
  5. Pere esimestel lastel on tihti nähtamatuid sõpru. Sellise lapsed on loovamad, seltsivamad ja intelligentsemad kui lapsed, kel sellised sõbrad puuduvad. Noorematel lastel pole nende jaoks tavaliselt tarvidust, sest neil on suur õde või vend, kes alati, kasvõi mõttes appi tuleb, kui selleks vajadus tekib.

    VastaKustuta