neljapäev, 5. veebruar 2015

Päike ja seitse kuud

Selline see Läänemaa on. Vaevalt sain mina päikese puudumise üle hädaldada kui siin ta on! Juba päev otsa särab aed päikesepaistel, lumi sätendab ja okstele on ilmunud õrn härmatis.

Urr puges valguse eest maja põhjaküljele varju ja häbeneb nüüd veidi, et meid nii kaua ilma päikeseta hoidis

Väike Kaisa tähistas aga eile järjekordset minisünnipäeva. Väike vahekokkuvõte:

Uute oskustena üritab Kaisa ennast igal võimalikul hetkel toe najal istuma sättida. Ilma toeta kipub väikesel iluvõimlejal tema enda suureks pahameeleks tasakaalu puuduma aga kui tugi kõrval, pole häda midagi


Lisaks tehakse usinalt kätekõverdusi


Aga ma kohe ei saa torkamata jätta, et vaatamata lähedaste kõrgetele ootustele kõndida vaene väike seitsmekuune ikka veel ei oska, nii et karja minekuga on aprillis vist kehvasti.

Eks see teise lapse elu ole ikka raske. Kui Linda puhul rõõmustati iga uue edusammu üle, siis Kaisa suhtes oleks täiskasvanutel nagu kuhugi kiire. Minul hakkab sellistel puhkudel igal juhul Kaisast kahju -  andke ikka aega atra seada, las laps kasvab rahus.

5 kommentaari:

  1. Need imelised pisikesed kasvavdki liiga kiiresti, palju rahulikumalt võika võtta :)

    VastaKustuta
  2. Ka mul on alati kahju, kui see esimene aasta mööda saab. Iga päev sünnib ju mingi ime ja uus oskus. Täpselt eakohane areng. Aga naeratus oma saavutuste üle on kui päikesekiir :)
    Hea, et teil lõpuks ka see pärispäike välja puges.

    VastaKustuta
  3. Palju toredaid pilte! Minu noorem laps teeb aeg-ajalt etteheiteid, et vanemast lapsest on pilte palju ja temast nii vähe, nii et pildista aga hoolega.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Meil kipub ka sinnapoole, kahega on lihtsalt nii kiire, et kaamera ununeb sageli hoopis ära. Kuni ma siis jälle ärkan ja märkan

      Kustuta
  4. Vaat siis, millised valged tegelased seal Läänemaal teil! Ja põnnid kasvavad kiirelt.

    VastaKustuta