teisipäev, 23. detsember 2014

Kui vanamoodne siis juba lõpuni välja ehk häid jõule kõigile!

Tahtsin täna lisaks sellele, et kõigile häid pühi soovida, kirjutada natuke ka jõulukaartidest. Nimelt lisaks kõigele muule jõulude ja nende ootamisega seonduvale meeldib mulle väga jõulukaarte saada. Ikka neid vanamoodsaid, ümbrikus ja tigupostiga. Kõige parem kui veel isetehtuid.

Sellised kaardid tekitavad alati elevust juba siis kui alles ümbrikku käes hoiad, tasapisi seda käes keerutades võib käekirja järgi mõistatada proovida, et kellelt. Eriti vahva kui lugema hakates, vaatab vastu mõni isetehtud luuletus, see teeb alati hea tuju


  Mõni hästi valitud raamatutarkus on alati õigel kohal




Aga ka lihtsalt head soovid kuluvad alati ära


Isetehtud kaardid on nagu väikesed kunstiteosed. Meie peres rändavad nad kõigepealt magnetite abiga jõuluajaks külmkapi ust kaunistama ja hiljem juba spetsiaalse albumi vahele. Et keegi liiga kadedaks ei muutuks, siis ütlen kohe ära, et piltidel on ka eelmiste aastate varandust.


Märta selleaastane jõulutervitus ei tahtnud hoopiski pildile mahtuda

Kas pole toredad? Aga häid pühi teile kõigile, ükskõik kas siis isetehtud kaartide või nende elektroonilistega, kuidas kellelegi rohkem meeldib!



7 kommentaari:

  1. Kauneid ja rõõmurikkaid jõule!
    Triks

    VastaKustuta
  2. Kauneid jõule ! Vanamoodne tigupostiga kaart on tõesti tor kingitus, ma sain ka eile ühe üle mitme aasta, küll oli vahva tunne :)

    VastaKustuta
  3. Häid jõule! Mina eelistan küll elektroonilisi postkaarte, sest ei oska nende paberkaartidega pärast midagi pihta hakata, mulle ei meeldi asju koguda.

    VastaKustuta
  4. Kauneid hetki koos kallitega ja rõõmu ja rahu! :)

    VastaKustuta
  5. Rõõmsaid pühi! Minu elu esimene jõulusalm oli pärit tolleaegsest aabitsast ja kõlas see nii:

    Maa on must ja vaod on valged, kündjal alles noored palged.
    Mida õpid noores eas, seisab elu aeg sul peas!

    See sai püüdlikult ja valjuhäälselt ette kantud koolilaste peol, kuhu ka ümbruskonna nooremaid koduseid lapsi lubati osa võtma. Eks vanemad olid kavalad ka, rääkisid, et taadil on kehv kuulmine ja seda võis uskuda küll,ta pidi ju mitusada aastat vana olema :)

    VastaKustuta
  6. Lustakat aastavahetust ja imelist uut aastat teile kõigile!
    Mina üritan ikka igal aastal portsu kaarte ise teha ja ligemale kümmekond saadan alati ka tigupostiga. Kokkuhoiu mõttes ikka need, mis vähegi võimalik, toimetan ise adressaadini.

    VastaKustuta