kolmapäev, 9. jaanuar 2013

Kes aias, kes aias...

       
      8-kuune Linda on veel toimekam kui oli 7-kuune Linda. Hommikul ei ärgata enam vaikselt mõnuledes vaid silmad kinni ja käed-jalad veel unest tudisemas pannakse suvalises suunas ajama niikaua kui mõni takistus ette peaks tulema. Ka mängides juhtub üha sagedamini, et mõni sein või serv tuleb ähvardavalt väikesele Lindale liiga tegema.

    Et vanematel ka veidi liikumis- ja tegutsemisvabadust jaguks sai Linda sünnipäevaks endale mänguaia.
Aed on pärandus Linda isalt, kes ka omal ajal samasse aeda müterdama olevat pandud. Linda väike isa olevat küll aia juba esimesel korral pikali lükanud, loodetavasti on Linda veidi viisakam.



Aed on päris suur ja Lindale seal meeldib. Tore on asju mänguasjakorvist välja võtta ja niisama ringi mütata.

Ainult üks viga on toredal aial. Kiuslikud vanemad paigutasid aia elutuppa nii, et laps telekat ei näeks. Aga Linda on nutikas. Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.

Võib ju näiteks proovida madratsi vahelt piilumist...


Aga kuna madratsit pidevalt hoida on ebamugav, siis ei jää vaesel lapsel muud üle kui õppida ruttu kahel jalal püsti seisma, et ulataks põnevaid saateid üle tõkkeks pandud madratsi serva vaatama:





3 kommentaari:

  1. kas eelistused on ka välja kujunenud või kõlbab kõik mis telepurgist tuleb?

    VastaKustuta
  2. No nagu kõigil telekahuvilistel on ka Lindal ikka oma lemmikud, nendeks on selgelt igasugused reklaamid! Aga Alo TV läheb ka päris hästi kaubaks.

    VastaKustuta