neljapäev, 8. august 2013

Kohvilähkritest ja angerjasupist

Lisaks sellele, et nädalavahetusel oli roosipäev ja märjamaa folk ja kindlasti veel palju toredat, oli Kärdlas kohvikutepäev. Käisime kogu perega, ka Linda mamma, Tiina, kutsusime kampa. Ja meie Hiiumaa sõbrad Tuuli ja väike Oliver olid loomulikult ka seal.

Linda pidas pika päeva kenasti vastu. Ajas Oliveriga juttu, sõi angerjasuppi ja leiba ning isegi magas kärus veidike. Praami peal luges raamatut ja rääkis muljeid. Liikluskohvikust Stopp sai kleepsu ka sõiduriistale.
































Õhtul tegime praami peal kokkuvõtteid, kus kõigi seltskonna liikmete kaasabil valmis kohvikute paremusjärjestus - puhtalt isikliku arvamuse põhjal.

Ülekaalukalt võitis kohvik nimega "Kärdla Dünamo" eheduse, ajastutruuduse ja õhkkonna eest, kuigi sardell ja hapukapsas kulusid ka peale kogu seda koogisöömist ära.

Teise koha sai "Küll Santsu saab meremees" kauni vaate, hiidlaslikkuse, angerjasupi ja noh, mis seal salata, natuke ikka tutvuse poolest ka.

Väike Oliver käis ja proovis kolme karu muinasjutu kombel kõigi kausikestest suppi aga maitsvaim oli ikka onu Jürgeni pakutav. Ega kodus ju lapsele kala anta :)

 Ja kolmanda koha pälvis kohvik Tjorveni Parimad Palad, kauni aia, Lindgreni temaatika, suure koerapea ja Jaak Johansoni eest.

Sellised olid meie muljed, teistel jälle kindlasti teistsugused. Sest kohvikuid, mille seast valida jätkus kõigile.




1 kommentaar:

  1. Mulle meeldis !. Pimekohvik, 2. Kärdla Dünamo, 3. Iiu kala.
    OK

    VastaKustuta