pühapäev, 4. jaanuar 2015

Kaisa kuus kuud

Ja ongi pool aastat mööda läinud. Võibolla ei tundugi argipäevases saginas olulise ajavahemikuna aga nii pisikese tegelase jaoks siiski tähtis verstapost. Palju õnne Kaisa!

Vahetult enne uue aasta saabumist õppis Kaisa ära selja pealt kõhuli keeramise ja nüüd lõbustatakse ennast selle tegevusega usinalt. Väga hästi on selge asjade krabamine, olgu selleks siis käeulatusse ununenud ajaleht või suurema õe juuksed. Ka isa prillid saadakse märkimisväärse osavusega ninalt oma pihku.

Jõululauas sai Kaisa ka esimese lusikatäie "päris toitu". Loomulikult oli selleks kõrvits - mida muud jõuluajal ikka süüa. Esialgu peab küll leppima püree kujul pakutavaga. Kui alguses tegi Kaisa sellise söögi peale väga kahtlevat nägu ja püüdis ettevaatlikult keeleotsaga seda ollust maitsta, siis nüüd oodatakse juba nagu linnupoeg suu lahti uut suutäit.

Ainult magamisega on jätkuvalt keeruline. Kole asi see uinumise hetk - vajud kuhugi pimedusse ära. Sellist jama tuleb iga hinna eest vältida! Sõltumata ajast kui ema õhtul Kaisat magama panema hakkab, saabub uinumine kusagil 2 ja 3 vahel öösel kui enam võidelda ei jaksata. Hommikune uni kestab see-eest poole lõunani, siis võib juba magada küll.





9 kommentaari:

  1. Väga armas tegelane. Kena kui inimesed jagavad oma pereelu. Ja kui kenasti kommenteerite.

    VastaKustuta
  2. Kõrvits? Jajah, emme peab nüüd sügisel porgandeid ka külvama :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ega emme siis rumal polnud, teadis ju et väike püreemaias kasvamas, lisaks hoiuruumis-keldris olevatele oma aia kõrvitsatele, õuntele, porganditele ja vanaema kasvatatud kartulile on sügavkülm isekasvatatud vilju ja külmutatud püreesid täis laotud - suvikõrvitsat, pirni, ploomi, herneid-ube ja kõikvõimalikke marju muidugi ka. Kaisal jääb üle vaid usinalt suhu pista.

      Kustuta
  3. Palju õnne tähtsa päeva puhul! :)

    VastaKustuta
  4. Kaisa on ju puhas rõõm :) Väga armas tegelane.

    VastaKustuta
  5. Palju õnne! Ja need perepildid ja nukuriided jne on ka kõik nii vahvad - ma siin lohisen omadega jälle tagantjärgi. Ei jõua vist kunagi korralikult järjele. :)

    VastaKustuta
  6. Palju õnne pisikesele armsakesele!

    VastaKustuta
  7. Aeg lendab, kas pole! Alles lugesime sellest, kuidas Kaisa sündida otsustas. Nüüd juba poole aastane preili. Palju-palju õnne asjaosalistele! Ja tegusat/toredat käesolevat aastat meie poolt!

    VastaKustuta