teisipäev, 8. juuli 2014

Väikesest Lindast sai suur õde

Meie peres on kuidagi nii juhtunud, et mu vennal on sünnipäev 8. juulil, emal 12. juulil ja teisel vennal 16. juulil - kõik sünnipäevad nelja päevase vahega. Kui kuulsin, et uue ilmakodaniku sünnipäevaks pakuvad arstid 19. juulit, tegin nalja, et näe, äkki tuleb 20. juulil ja sobitab ennast ilusasti suguvõsa sünnipäevaritta.

Väikese Linda veel väiksem õde ei tahtnud aga olla reas viimane, vaid hoopis esimene. Nii tegigi ta meile kõigile suure üllatuse ja tuli hoopis suure kiiruga 4. juulil. Sellest, kui suur kiire tal tulla oli, olen vist juba kõigile piisavalt jutustanud - ju siis lootis ka laulupeole jõuda.

Suuruselt on väike õde päris pisike, kaalus sündides 2900 grammi ja pikkuseks oli 47 sentimeetrit. Nii et paras päkapikk.

Kaua meid selle palavaga õnneks haiglas ei hoitud, nüüdseks oleme juba mitu päeva kodus olnud, homme saabub tagasi ka mamma ja vanaisa Jaagu juures suvitanud Linda, kes oodatud Enriko asemel ka väikese õega kenasti leppis ning juba haiglas usinalt titale pai teha tahtis. Eks ole siis näha kuidas see elu meil siin kujunema hakkab....


8 kommentaari:

  1. Palju , palju õnne kõigile ! Lindake on kindlasti õnnelik oma õekese üle !

    VastaKustuta
  2. ma arvan, et elu kujuneb teil seal veel ilusamaks ja põnevamaks kui praegu, eks emmele nats raskemaks ka aga see pole selline raskus, mis meele pahaks teeb, õnne veelkord teie perele :D

    VastaKustuta
  3. Oi kui imearmas... pisike tips ja kogu see lugu! Palju-palju õnne teile kõigile!!! Emmele ja pisile kiiret kosumist ja põnevat maailma avastamist... see on üks imeline koht, kuhu ta tuli :).

    VastaKustuta
  4. Veelkord kõigile õnne ja rõõmu!

    VastaKustuta
  5. Tervitused Lindale! Palju, palju õnne kogu perele!

    VastaKustuta
  6. Las Linda olla veel tükk aega pisike. Äkki suureks saamine on väga raske tegevus.

    VastaKustuta
  7. Palju õnne ja jõudu emmele, esimesed kolm kuud on rasked, aga edasi...mul oli lastel sama vanusevahe. Muide, kahe lapsega on kergem ja lihtsam kui ühega. Kui hakkavad juba kaela kandma, saavad koos mängida ja on üksteisele toeks ja seltsiks.

    VastaKustuta
  8. Oi, palju palju õnne!!! Nii suured sündmused vahepeal toimunud!

    VastaKustuta