esmaspäev, 5. mai 2014

Aastaid kaks - käes kui naks!


Ja ongi kaks sündmuste- ja tegevusterohket aastat mööda lennanud. Tundub uskumatu. Isegi Linda enda jaoks, sest kui ma nostalgiahoos täna Linda pildialbumit sirvisin, siis näitas sünnipäevalaps esimese eluaasta piltide puhul, et emme süles on tita, hilisemate fotode puhul tunnistati pildil olev tegelane aga Lindaks. Sünnipäevalapse pikkuseks mõõtsime hommikul 90 cm.

Selleaastane sünnipäev on ilma poolest tõeliselt vaheldusrikas, pakkudes kümneminutiliste intervallidega vaheldumisi kaunist päikesepaistet, vihma, lörtsi ja rahet. Vahepeal käisime oma aia otsast päästmas ühe väikese naabruses elava poisi telki, mis suure tuuleiiliga oma aiast õhku tõsteti ja siia maandus. Nii et õue jõudis sünnipäevalaps täna väga lühikeseks jalutuskäiguks, seejärel taandus külmavaresest emaga tuppa küdeva pliidi äärde.

Aga, et te ilma tõttu ei peaks leppima siseruumides tehtud uduste sünnipäevapiltidega, jagan siin autori lahkel loal ühte varem tehtud filmijuppi, kus tänane sünnipäevalaps koos väikese Oliveriga rõõmsalt tegutseb. Soovitan vaadata koos heliga, nii on toredam. Filmi vaatamiseks tuleks vajutada SIIA

Nagu lubatud, tegi Linda oma sünnipäeval ka väikese sünnipäevaloosi. Kuna kommentaare tuli igasuguseid, siis tegin nii, et kõik, kes oma kommentaaris kindla sõnaga ei öelnud, et nad kingitust ei taha, olid loosis osalised.

Kui kingisaajal pooltki nii lõbus ja hea meel on kinki saada kui Lindal loosimist teha, siis läks asja ette. Tähtsa näoga korrati "Linda loosib!" ja lahti ta läks. Nagu näha nõudis ülesanne ülimat keskendumist:

 Käes!

 Ja võitja on:

Palju õnne, Milda!

Aga nüüd lähme meie jälle kooki sööma, kes tahab ühineda, siis veel jõuab :)


8 kommentaari:

  1. oh kui tore, palju õnne väike Linda :D

    VastaKustuta
  2. Nii tore tüdruk, palju õnne pisike Linda.


    Selliste põrnikate tegemisi on väga huvitav jälgida, mul on aeg-ajalt neid enamvähem sama vanu õues kaks:)

    VastaKustuta
  3. Palju palju õnne tublile Lindale ja Linda emmele tagantjärgi ka! Nüüd siis on rahulikumad ajad möödas ;)
    Ma niisama hirmutan - meie poisid hakkavad 3 saama ja no kus leiutavad lollusi viimasel ajal. Enne seda oli kuidagi lihtsam: tohib-ei tohi oli arusaadav, aga nüüd...ei tohi tähendab, et emmele tuleb kindlasti tõestada, et saab-tohib-võib küll nii!

    VastaKustuta
  4. Palju palju rõõmu Linda teele ja Teile koos Lindaga :)

    VastaKustuta
  5. Palju-palju õnne Lindale ja vanematele!

    VastaKustuta
  6. Palju , palju õnne, vaatasin selle vahva video ära, maru asjalikud tegelased. Suur tänu ka väikesele Fortuunale!

    VastaKustuta
  7. vahvad päkapikud - väike prints oli väga hea mängukaaslane

    VastaKustuta
  8. Väga tore video. Ja hilinenud õnnesoovid nii sünnipäevalaps Lindale kui ka loosiõnne osaliseks saanud Mildale! Ma ei teagi, kuidas mul see postitus hoopis märkamata oli jäänud.

    VastaKustuta