teisipäev, 18. august 2015

Minu esimene kokkutulek

Pühapäeval osalesin esimest korda aiablogijate kokkutulekul. Vaatasin blogist järele, et sellesse toredasse seltskonda sattusin ma 2013. aastal. Kokkutulekul oli juttu ka, et  "süüdi" on selles Tistou ja Köögikata. Tistou nügis mind blogis rohkem oma aiast kirjutama ja Kata tõi kättpidi Aalujate seltsi.

Nii et see ei olnud esimene kord aalujaid kohata, enamus kokkutulekul kohalolnutest olid mulle juba tuttavad, kas siis talgupäevadelt või iseseisvalt mööda aedu kondamistest. Küll aga polnud ma varem aalujate aia-aasta tipphetkele jõudnud.

Kuidas kokkutulek oli? Jätkuvalt on süda kuidagi eriliselt soe ja natuke heljuv tunne on ka. Nagu Thela tabavalt viitas, on mul kokkutuleku fotodel pääsukese kinnipüüdnud kassi ilme. Eks oli põhjust! Kõik need nähtud rabad ja kõrbed,  kivimäed ja kivijõed, kääbikuurud ja lillekatused, muinasjutupildid ja  mägisibulad (koos emmedega ja ilma), lahke pererahvas, kohtumised ja kallistused - kogu see virr-varr alles hakkab settima.

Taimevahetus muidugi ka. Selles mõttes läks hästi, et kolme kastiga mina kokkutulekule läksin ja kolme kasti taimedega tulin tagasi ka. Õnneks mitte nende samadega ja õnneks ei ole siin pildil ainult minu taimed. Kollane kilekott on küll minu ja sellel olev sõnum võttis taimevahetuse tohuvapohu hästi kokku.


Vahetatud sai ka kunsti aga sellest siis kui me oleme kunstiteose tema õigesse asukohta riputanud. Aitäh teile sõbrad, et te olemas olete!

4 kommentaari:

  1. No näed, siis Sa ei jõudnudki must ette! :D
    Aga kokkutulek väga tore ja kohtumised soojad!

    VastaKustuta
  2. Alles esimene :) Mul on tunne nagu oleks sa juba ammu meie ridades :D
    Suhe 3:3 on väga ontlik :D

    VastaKustuta
  3. Mina ka imestasin selle esimese üle aga jah, talguid on ka vahepel tehtud :) Mina pole ikka veel suutnud ennast kokkuvõtvaks kirjutiseks kokku võtta :D :D :D ja kui ma ükskord suudan, siis ilmselt pole muud öelda kui jah, nii see oli :D

    VastaKustuta
  4. Nii tore, et said käia. See on tõesti mõnus kokkusaamine. Mul oli eelmine kord esimene, kahju, et seekord ei saanud. Aga olen jõudumööda lugenud teie muljeid ja vaadanud pilte.

    VastaKustuta