kolmapäev, 4. veebruar 2015

Mis sai päikesest?

Lõunaosariiklased kiitlevad viimasel ajal sageli sellega, et nemad olla päikest näinud. Meil siin metsikus läänes on ainult suur libedus ja väike külm. Lund on kah, vähemalt kahe lumememme ja Linda suusatamise jagu (katse meetodil tõestatud). Päikest pole. Sellistel hetkedel on mul alati kahju, et mul pole püsivust aiapäevikut pidada, sest kui arve võtta ei ole, tuleb arvata. Praegu ma arvan, et ma pole juba kuu aega päikest näinud. Kus ta siis jäi?

Urr neelas alla! Vaadake ise kui ei usu:

Kui te nüüd arvate, et väike Linda ehitas, siis pean veidi häbenedes tunnistama, et eksite. Veelgi hullem, laps oli sel ajal hoopis ära vanaema juures.

Teretasin pühapäeval üle aia Märtat ja viisin Kaisa õue tuttu. Tagasi tulles nägin, et Märta, va kavalpea, lustib oma aeda suurt ja rinnakat lumememme ehitades. Tahtsin ka lõbutseda ja nii see Urr sündis. Vaatepilt oli kindlasti tore - suur sula ja kaks parimates aastates naisterahvast kumbki oma aias üksinda omaette nohisedes lumememmesid ehitamas.

Väike väänik, anna asu....


6 kommentaari:

  1. Nii äge Urr. :D See vaatepilt lumememmesid ehitavatest küpsetest naisterahvastest oli nägijatele kindlasti tujutõstev.

    VastaKustuta
  2. Oi kui tore, ma juba teist aastat oma üleküpses eas tahan kangesti memme teha aga no lund pole :D Urr on aus :D. Ja üldse, mis ütles Tove mängimise kohta :D

    VastaKustuta
  3. Meil on lund palju, olen ikka igal aastal memme teinud, sel aastal aga....
    Sina oled tubli, mängida ja puhata peab ikka saama. Urr on väga hästi välja kukkunud, aga miks ta kohe siis päikese järgi haarama pidi.
    Meie oma on ikka juba kolmandat päeva ausasti taevas :)

    VastaKustuta
  4. Ka Põhjas pole päikest ja ma olen vahel mõelnud, et mingi kala sellega nüüd on. Nüüd ma siis tean.:) Lumememmesid ehitab meil tavaliselt peremees, mina olen lumehobuseid teinud, aga see oli ammu. Üldiselt...lumehobuseid saabki ainult talvel pidada, sest kevadel lähevad nad mingil hetkel lihtsalt minema.

    VastaKustuta
  5. Meis kõigis on sisemine laps peidus ja tore, et seda ära ei ole unustatud :). Vaatepilt lumega hullajatest oli kindlasti aus ja tore, mulle sellised pildid meeldivad.
    Urr on väga urrilik, aga Sa katsu temaga nüüd rahumeelseid ja sõbralikke läbirääkimisi pidada, äkki ta on siiski nõus päikese endast välja laskma, et see saaks kogu maailma peale paista ;)!

    VastaKustuta