esmaspäev, 11. august 2014

Rongi oodates

Hiljuti oli väikesel Lindal tõeliselt tore päev, ka mina sain üle tüki aja paariks tunniks ennast tuulutada. Ja seda kõike võiks öelda, et peaaegu kodu ukse ees. Lisaks aalujatega kohtumisele pidin sel aastal ju loobuma ka Kärdla kohvikutepäevast - aga pole hullu - sama õhkkond ja tore olemine oli augustikuu esimesel nädalavahetusel ka kodualevis.

Üheks päevaks avas oma uksed Raudteejaam, kus peened einelauapreilid külastajatele maistvaid kooke pakkusid, kõrvale sai kuulata kaunist muusikat ning huvitavat loengut Eesti raudteejaamade arhitektuurist.


Linda nautis kõiki lõbustusi - ampsas kooki nii minu kui Märta taldrikust, et ikka päris kindel olla kumb paremini maitseb

Söötis jänkudele nii palju võilillelehti, et raudteejaama taga on nüüd muru võilillevaba

Tegi tutvust kitsedega

Ja elu esimene hobusõit sai kah tehtud. Kui ema algul arvas, et hobuse seljas olek võib hirmus olla, siis Linda kappas täitsa vabalt ja ilma igasuguse hirmuta.


Kuna viimasel ajal on kõigil ainult väikese õe ümber sebimist, siis on hea kui vahel ka Lindal võimalus emaga midagi üheskoos ette võtta õnnestub. Suur tänu neile tragidele tegijatele, kes sellise vahva päeva korraldasid ja kodus väikest õde hoidnud isale muidugi ka!


6 kommentaari:

  1. see on tõesti tore kui midagi peaaegu, et koju kätte tuleb, väike Linda paistab tõesti hobusega sina peal olema :D

    VastaKustuta
  2. Lindakesel oli see ju superpäev, mida teised lapsed vaid kadestada võiksid.
    Sellistel pisikestel pole veel ohutaju ja ettepoole ulatuvad hirmud välja kujunenud, nemad oskavad vaid pakutut nautida, ratsasõit oli ilmselt väga tore ja suur elamus.

    VastaKustuta
  3. Ma olen alati vaadanud, et lapsed ja hobused saavad kuidagi väga iseenesestmõistetavalt omavahel läbi. Mäletan oma lapsepõlvest kuidas mulle meeldis vana ruuna kõhu alt läbi käia, jalad olid nagu sambad. Suur loom seisis paigal nagu naelutatud, ei julenud isegi köhatada mitte.:) Aga kas ma vanaemana lubaksin lapselapse sedasi üksinda suure looma ligi. Ei, päris kindlasti mitte, kohe paneks tänitama? Aga omal ajal oli see kuidagi nii loomulik.:)

    VastaKustuta
  4. Tõesti tore, et niimoodi väljas saite käia. Oluline nii emmele kui suurele õele. Emme oli siis ju täitsa Linda päralt. Armas! :)

    VastaKustuta
  5. Toredad ja ettevõtlikud naised teil seal! Loodetavasti edeneb see ka edaspidi.

    VastaKustuta