pühapäev, 26. mai 2013

Üks vahva kingitus

Sain täna ühe toreda kingituse, nimelt päeva Tallinna botaanikaaias. Neile, kes mind veidi lähemalt tunnevad, teavad ilmselt, et selline kingitus meeldib mulle üliväga. Ja pealegi on kevadest saanud mu lemmikaastaaeg. Ja botaanikaaiast uus lemmikkoht. Laupäeval oli botaanikaaed oma tulpiderikkusega nagu väike Holland.

Aga las parem pildid räägivad enda eest :
(Hoiatus nõrganärvilistele ja mittelillesõpradele - järgneb täiesti ohjeldamatult lillepilte!)



Tegelikult tahtsime küll botaanikaaeda minna pühapäeval kuid laupäeva hommikul kohvi kõrvale lehte lugedes avastasin, et botaanikaaia hooaja avapidu toimub just täna. Ja millal siis veel oleks õigem aeg minna? Nii laadisimegi kiiresti Linda koos tema kaasavaraga  (ehk kogu selle vajaliku asjademäega, mida läheb tarvis ühe lapse toitmiseks, kasimiseks ja lõbustamiseks, pluss veel üht-teist) autosse ja hakkasimegi sõitma.

Enne veel üks kiire telefonikõne Linda onu Jaanile ja tädi Triinule, et neid kaasa kutsuda, mõtlemata et lapsevanemate jaoks on küll hommik ammu käes aga normaalsed  inimesed magavad laupäeva hommikul kell üheksa veel õiglase und. Oh jah! Aga õnneks olid nad botaanikaaeda jõudes juba suuremast pahameelest üle saanud või siis ei näidanud viisakate inimestena seda meile välja.

 

Üks väga-väga suur pluss pidupäeval botaanikaaeda külastades oli Urmas Laansoo juhitud ekskursioon. Küll oli huvitav, isegi täiesti tavaline elupuu või punane tamm  muutus oma ala asjatundjat ja head esinejat kuulates põnevaks ja ainulaadseks.

Ja loomulikult tahan ma nüüd tagasi minna kui pojengid õitsema hakkavad ja liiliad...ja roosid....ja rododendronid


2 kommentaari:

  1. Väääga ilusad pildid! :)

    VastaKustuta
  2. Et siis jääb üle vaid oodata ülevaateid kodustest lilleaedadest!

    VastaKustuta