neljapäev, 3. jaanuar 2013

Väike Linda ja kiusakad hambad

   Nagu eelmises postituses põgusalt mainitud, selgus pühade ajal ka Linda unetuna veedetud ööde ja rahutuse peasüüdlane või õigemini peasüüdlased, sest neid oli õigupoolest kaks. Pildi peal on paharetid ka kenasti näha.

Aga tuli välja, et lugu polnud selleks korraks veel sugugi läbi. Mõned päevad enne aastavahetust kui ema parasjagu muude tähtsate toimingutega tegeles, kuulis ta kuidas kõrval mängiv laps hambaid krigistab. "Näe, mis ära õppinud!" mõtles ema käesolevale arvutitööle keskendunult hajameelselt. Läks veel mõni tubli sekund enne kui kohale jõudis ka järelmõte - "Oot-oot! Kuidas on võimalik kahe alumise hambaga krigistamise häält teha?" Ja oligi nii. Kui Linda peale pikka keelitamist nõustus suu piisavalt lahti tegema, ilmusid nähtavale ka uued ja säravad ülemised kaks lõikehammast.


Viimased kaks ööd on Linda taas ema üleval hoidnud. Ja ülemiste hammaste kõrval olevad kaks külgmist lõikehammast punnitavad kahtlaselt läbi igemete. No ei või olla! Tõeline hambamaraton.

Hilisem täiendus postitusele: 4. jaanuari hommikuks, päev enne oma 8-kuu sünnipäeva on väikesel Lindal suus 6 väikest valget hammast.


1 kommentaar: